RENOVARE HOTEL “BAVARIA BLUE” - STATIUNEA MAMAIA

Lucrările au urmărit aducerea hotelului la standarde de 4 stele prin intervenţii şi renovări. Au fost realizate gletuiri pe zonele necesare şi zugrăveli în totalitate pentru camerele hotelului. Băile au fost utilate cu mobilier modern. Holurile au fost placate cu marmură. A fost redimensionată şi înlocuită întreaga tubulatură din subsol şi de pe fiecare nivel cu tubulatură PPR.

Ventiloconvectoarele din plafon au fost echipate cu pompe de condens. A fost înlocuită instalaţia de ventilaţie de pe fiecare nivel pana la acoperiş, refăcându-se plafonul fals de pe holuri. La exterior au fost refacute zugrăvelile şi finisajele şi au fost realizate reparaţii pe terasa piscinei, precum şi instalaţii electrice perimetrale pe terasă pentru cele două baruri de capăt.

Finisajele interioare din restaurant au fost schimbate în totalitate, reproiectându-se unele structuri şi finisaje. S-au realizat compartimentări modulare pentru 3 spaţii de restaurant prin intermediul unor pereţi retractabili. A fost refăcută în totalitate instalaţia electrică de iluminat şi prize atât în restaurant cât şi în corpul bucătăriei şi al depozitului de alimente.

S-a reproiectat şi realizat instalaţia de climatizare şi încălzire prin montarea pe planşeul restaurantului şi a spaţiilor aferente a unui RoofTop cu tubulatură Lindab.