RENOVARE SI MODERNIZARE “HOTEL CAROL” - CONSTANTA

Lucrările au constatat în transformarea unei clădirii istorice într-o clădire cu functiunea de hotel.

Pentru aceasta s-a procedat la extinderea clădirii cu un corp nou. Corpul vechi a fost recompartimentat corespunzător normelor de functionare in regim hotelier. Fiecare cameră a fost prevazută cu grup sanitar dotat cu toate obiectele necesare unor standarde de 4 stele.

Au fost realizate noi instalaţiile termice, electrice şi sanitare, încălzirea realizându-se cu ajutorul a 4 centrale murale legate în cascadă prin tubulatura de cupru.

La subsol, pe holuri şi în grupurile sanitare încălzirea a fost realizata cu corpuri statice, iar în camere cu ventiloconvectoare.

Pentru prepararea apei calde au fost montate două schimbătoare de căldură de câte 1000l fiecare. Finisajele interioare au fost realizate la un înalt grad de calitate. Pereţii au fost finisaţi cu un tapet special. Pardoselile din holuri au fost realizate din marmură, iar în camere a fost montat parchet din lemn masiv.

Climatizarea a fost realizata prin intermediul a două chillere aflate pe terasa noului corp, prin pompare pentru perioada de vară prin intermediul ventiloconvectoarelor de plafon. Instalaţia electrică a fost refacută în totalitate. Finisajele exterioare s-au realizat conform detaliilor arhitecturale impuse în zonă, aprobate de primărie.